menu

Rootsfestivalen

CC Cowboys


Biography


Til sommeren feirer CC Cowboys 30-årsjubileum, og legger ut på en jubileumsturné. Rootsfestivalen er et av stoppestedene.

Rockebandet CC Cowboys holder seg stadig like aktuell, og er blant de mest profilerte norske artistene i radio- og konsertsammenheng. CC Cowboys har rykte for å være et av Norges mest hardtarbeidende liveband, som leverer varene uansett om de spiller for tre hundre eller tre tusen mennesker. CC Cowboys har vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull- og platinatroféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hitlåter på samvittigheten. Totalt har bandet gitt ut 11 album pluss fire samleplater.

Sommeren 2018 kom bandets ellevte studioalbum Perfekt normal. Et album der de går tilbake til røttene og rendyrker det direkte og dynamiske uttrykket vi kjenner fra konsertene deres. De har spilt inn dette materialet mer eller mindre live i studio, og det kan høres på energien og nerven i både fremførelse og måten opptakene er gjort på. CC Cowboys har på denne platen latt seg inspirere av spontaniteten og råheten fra 60/70-tallets klassiske rock-innspillinger, men gjort det med en moderne tilnærming.

Flere av låtene er sluppet som singler, og blitt godt eksponert på norske radiostasjoner. Låten Jeg vil vite alt er en låt med et universelt tema, som alle kan kjenne seg igjen i. Dette er Magnus Grønneberg på sitt aller beste: – Fortell meg om det stedet du kommer i fra, om gatene og vennene og din mor og din far, om ungdomstid og opprør og den første kjærlighet, var det ved første blikk eller en du kjente fra før, jeg vil vite alt.

Videos


SoundcloudSocial profiles


Booking contacts

Website: http://cccowboys.no

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play