Endelig er Bautastein klar for hovedscenen under Rootsfestivalen.

Bautastein ble dannet i 2014, og året etter ga bandet ut sin debutsingel som ble A-listet på NRK. Siden den gang har låten levd sitt liv på radio og kan høres nesten daglig. I kjølvannet av Pust inn, pust ut har bandet gitt ut flere singler som har blitt godt mottatt av både radio og publikum.

I fjor signerte bandet en avtale om plateutgivelse med FAJO Music AS, og er snart ferdig med innspillingene til det som skal bli Bautastein sitt første album.

Medlemmene i Bautastein har utnyttet de siste par årene under Korona-nedstengningen godt. Nye låter har blitt til, de gode gamle er vedlikeholdt, og bandet er i god konsertmodus.

Bautastein gleder seg til å gi folk en melodisk og fin opplevelse igjen, det fortjener vårt rootspublikum. Under denne spillejobben blir det enkelte endringer i besetningen. Bautastein vil under konserten på Rootsfestivalen bestå av: Lin Sofie Andersen, vokal, Rune Brennvik, gitar, Tor Even Brennvik, bass, Tommy Brennvik, gitar, Vidar Tilrem, fiolin, Torstein Nedrelid, trommer og Stig Kvam-Jørgensen, keyboards.