Til familiekonserten lørdag formiddag under Rootsfestivalen er eMMa hyret inn. Hun heter egentlig Emma Gunnarsen og gjorde sin artist-debut som 8-åring. I en alder av 13 år har hun allerede lang fartstid i musikkbransjen, med storebrødrene Marcus & Martinus som forbilder og støttespillere.

I 2016 gjorde eMMa kjempesuksess med julelåten «Engler i sne», og musikkvideoen har blitt sett hele 23 millioner ganger på YouTube. Fem år senere har hun gitt ut sin første låt på engelsk, «This & That», og med et moderne pop-sound beviser hun nok en gang at hun er en lovende stjerne blant norske artister. En låt på engelsk har vært meget etterspurt og etterlengtet blant fansen, ikke bare i Norge, men fra hele Europa.

Når eMMa ikke reiser rundt for å opptre eller er i studio, går hun på skole, dans og henger med venner. Hun elsker å opptre og underholde, og er en kreativ jente med masse energi. Med hele 220.000 følgere på Instagram, 106.000 følgere på YouTube og 382.000 følgere på TikTok har eMMa allerede bygget opp store plattformer til tross for sin unge alder.