I år er vi stolte over å få Michelle Ullestad og bandet til å spille for oss lørdag formiddag. Dette i samarbeid med hovedsponsor Sparebank1 Helgeland.

Michelle Ullestad har vært på radaren det siste året som en av de mest spennende nykommere i det norskspråklige popuniverset.
Hun debuterte i 2019 med den vakre, personlige og upolerte låten “Åpen Igjen” som var første singel fra hennes debut EP “Det var litt mørkt der en periode eller noe”. Hennes usedvanlige ærlige tolkninger og beskrivelser av livets mange utfordringer har høstet entusiastiske anmeldelser og lovord i norsk presse og bransje.

Da hun spilte på Trondheim Calling i vinter var det lange køer utenfor spillestedet, og vi i Rootsfestivalen lot oss sjarmere.

Siden debuten har hun gitt ut flere singler inkludert hittene «Emilie», «Maria» og «Pant på Hjerter». I November ble hun kåret til årets urørt på P3Gull og har passert godt over 1 million avspillinger på Spotify.

Michelle er et låtskrivertalent og en artist som virkelig er verdt å følge med på. Sjeldent ser vi artister med en så sterk evne til å formidle sine såreste og vanskeligste tanker på en så treffende og medmenneskelig måte, innbundet elegant i fengende pop med gode melodier og tekster.

I sommer spiler hun på de største festivalene og kommer til Rootsfestivalen for å spille formiddagskonsert lørdag 15. juli.

 “Her har vi nære tekster (med en gjenkjennelsesfaktor som får meg til å trekke på smilebåndet), lekent formidlet over fengende rytmisk popproduksjon som gir assosiasjoner til artister som Veronica Maggio: Resultatet er en låt med nerve og energi!”  – NRK P3