Etter sin debut har gutta i Stavangerkameratene to album bak seg, over 50 millioner streams på Spotify, over seks millioner visninger på YouTube, flere gull- og platinatrioféer og en rekke turnéer rundt om i Norge.

Bandet oppsto i Stavanger sommeren 2015 da Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland ble spurt om å opptre sammen på åpningen av volleyball-VM. I det de skulle gå på scenen sa konferansier Stian Blipp: «Det er jo litt fristende å kalle dem Stavangerkameratene» og etter det har navnet blitt hengende ved dem.

På åpningsshowet fremførte de “Vekk meg opp” for aller første gang. Det var deres egen norske oversettelse og arrangement til Avicii’s megahit “Wake Me Up”. Responsen var så bra at de gjerne ville gi den ut, men det skulle ta hele syv måneder å få den norske versjonen godkjent av Avicii og de andre låtskriverne. Suksessen var umiddelbar.

De fire artistene i Stavangerkameratene har blitt kjent av et stort publikum via TV som deltakere i program som Idol, X- Factor, Stjernekamp, The Voice og megasuksessen ”Vi elsker ABBA”.

Vinteren 2017 brukte Stavangerkameratene til å forberede sitt live-sett og våren etter holdt de sin første konsert på hjemmebane. Deretter fulgte to oppvarmingskonserter for Mods på Viking Stadion foran 25.000 mennesker som ga enorm suksess. Mange hundre tusen har sett dem på konserter rundt om i landet og kvartetten regnes i dag blant Norges mest populære liveband.

Vi gleder oss til fullt festivalområde, stor stemning og allsang på radiohiten «Bare så du vett det»!